Při nákupu nad 1000 Kč neplatíte dopravu ani dobírku!

Znamení - KOZOROH

kozorohObjevte sílu a odhodlání znamení Kozoroha! Ponořte se do jejich fascinujícího světa, poznáte jejich jedinečné vlastnosti a objevíte, jak minerální kameny mohou otevřít dveře k jejich vnitřní síle. Inspirujte se příběhem odhodlaných architektů života, pro které vrcholy nejsou pouze cílem, ale i domovem pro ty, kteří touží po vlastních úspěších!

 

logo-predel-2

Kozoroh ➝ Základní informace

Ke Kozorohům patří všichni lidé narození mezi 22. 12. a 20. 1. Kozoroh je spojován s planetou Saturn, která ovlivňuje jeho charakteristické vlastnosti. Jedná se o zemské znamení, což znamená, že jednotlivci narození pod tímto znamením jsou spojováni s pevností, praktičností a odhodláním. Kozorohové jsou známí svou ambicí a touhou dosahovat dlouhodobých cílů. Šťastným dnem je sobota a číslem 8.

 

Znamení zvěrokruhu ➝ Kozoroh

Kozorozi, charakterizovaní pracovitostí a ctižádostí, jsou vytrvalí realisté, kteří věří v odměnu tvrdé a dobře odvedené práce. S předností pro vyrovnaný postoj a samostatnost, excelují na vedoucích pozicích. I přes zdánlivou tvrdost jsou uvnitř citliví a umí odložit vztahy ve prospěch pracovních cílů. Hledání rovnováhy ve svém životě nachází pomocí konkrétních drahých kamenů.

 

Kozoroh ➝ Silné stránky

K nejlepším vlastnostem Kozorohů patří:

  • Ambice a cílevědomost: Kozorohové jsou nesmírně cílevědomí a pracovití. Dosahují svých cílů s pevným odhodláním a vynikající pracovní etikou.

  • Praktičnost: přistupují k životu s praktickým pohledem. Jsou schopni efektivně plánovat a řešit problémy realistickým způsobem.

  • Loajalita: jsou loajální a odpovědní. Očekáváte-li pomoc nebo podporu, můžete se na ně spolehnout.

 

Kozoroh ➝ Slabé stránky

  • Příliš tvrdohlaví: Kozorohové mohou být někdy příliš tvrdohlaví a odmítat změny, což může vést k problémům v osobních i profesních vztazích.

  • Náchylnost k pracovnímu vypalování: Kvůli jejich ambicím a touze po dosažení cílů jsou Kozorohové náchylní k přetěžování se a pracovnímu vypalování.

  • Sklon k pesimismu: Kozorohové mohou mít tendenci vidět spíše temné stránky než světlé. Je důležité, aby se naučili najít rovnováhu mezi realismem a optimismem.

Minerály a jejich působení na Kozoroha

Kozorozi mohou své dobré vlastnosti posílit a ty špatné naopak utlumit za pomoci drahokamů a minerálních kamenů.

K těm patří: achát, ametyst, aragonit, azurit, fluorit, gagát, granát, hematit, chalcedon, chryzopras, jantar, jaspis, karneol, křišťál, labradorit, lapis lazuli, malachit, měsíční kámen, obsidián, olivín, onyx, rubín, ryolit, safír, turmalín (černý), tyrkenit, záhněda.

Nejvíc jim ale vyhovují tyto kameny:

  • Granát: Tento kámen může posílit energii Kozoroha a pomoci jim překonat pesimismus. Granát podporuje odvahu a odhodlání.

  • Ametyst: Pro Kozorohy, kteří mohou pociťovat stres z nadměrné pracovní zátěže, může ametyst poskytnout klid a uvolnění.

  • Hematit: Tento kámen může pomoci Kozorohům udržovat rovnováhu mezi pracovním nasazením a odpočinkem. Podporuje jejich vitalitu a energii.

  • Růženín: poskytuje Kozorohům potřebné sebepřijetí a ukotvení, podporuje sebelásku a snižuje stres díky své růžové barvě. Tento kámen zbavuje Kozoroha negativní energie, tlumí jejich vznětlivost, a zároveň posiluje sebevědomí a zlepšuje mezilidské vztahy.

  • Achát: jemný léčivý kámen, účinně uklidňuje a vede Kozoroha na cestě poznání sebe sama. Tento kámen pomáhá tlumit úzkostné myšlenky a zaměřuje své léčivé vlastnosti na pevné základy reality, což ocení stoický charakter Kozoroha.

logo-predel-2

Zpět do obchodu