Při nákupu nad 1000 Kč neplatíte dopravu ani dobírku!

Znamení - VODNÁŘ

vodnar

Objevte tajemství Znamení Vodnáře! Prozkoumejte svět nekonvenční kreativity, revolučního ducha a hlubokých lidských přátelství. Jaké jsou jejich silné stránky a jak čelí výzvám? Podívejte se na fascinující vliv minerálních kamenů na jejich osobnost. Rozšiřte obzory a dejte prostor novým myšlenkám.

 

logo-predel-2

Vodnář ➝ Základní informace

Znamení Vodnáře, panující od 21. 1. do 20. 2., patří mezi vzdušná znamení zvěrokruhu. Ovládá jej planeta Uran, což přináší do jeho charakteru dávku revolučního ducha a nezávislosti. Vodnáři jsou často spojováni s inovacemi, originalitou a snahou o změnu.

 

Znamení zvěrokruhu ➝ Vodnář

Vodnáři jsou pokrokoví, svobodomyslní a nevyzpytatelní, přestože jsou asociací s vodou. Jsou vzdušným znamením plným nekonečného svěžího závanu, což je činí jedněmi z nejoriginálnějších zvěrokruhových znamení. S unikátní nezávislostí a bystrostí přinášejí svobodu a spravedlnost všem. Ačkoliv touží po změně světa, občas jejich trpělivost dosáhne svých mezí. Jak minerální kameny a drahokamy mohou zjednodušit jejich život, se dočtete níže.

 

Vodnář ➝ Silné stránky

  • Kreativita a Inovace: Vodnáři jsou známí svou schopností přinášet nové myšlenky a hledat inovativní přístupy k problémům. Jsou tvůrčí a nebojí se vybočit z ustálených cest.
  • Nezávislost: Nezávislost je klíčovým rysem Vodnáře. Ti, kteří se narodí pod tímto znamením, cítí potřebu svobody a autonomie, což je činí výbornými lídry a průkopníky.
  • Lidská přátelství: Vodnáři jsou společensky orientovaní a vytvářejí hluboké, inspirativní vztahy s ostatními. Jsou nakloněni humanitárním snahám a sociálním otázkám.

 

Vodnář ➝ Slabé stránky

  • Nedostatek trpělivosti: Vodnáři mohou být někdy netrpěliví a chtít vidět okamžité výsledky svých snah. To může vést k frustraci, pokud se věci nevyvíjejí podle jejich představ.
  • Emocionální vzdálenost: Zatímco jsou Vodnáři skvělí v budování přátelství, mohou mít tendenci být v emocionální sféře vzdálení nebo zdánlivě chladní.
  • Náhlé změny nálady: Jejich revoluční duch a nezávislost mohou vést k náhlým změnám nálady, což může být náročné pro jejich okolí.

 

Minerály a jejich působení na Vodnáře

Všechny stránky, ať už negativní nebo pozitivní, mohou Vodnářům pomoci vyvážit minerální kameny.

S Vodnáři se pojí tyto drahé kameny a minerály: akvamarín, amazonit, ametyst, Boji a Moqui kameny, celestin, čaroit, fluorit, fosilie, gagát, granát, chalcedon, chryzokol, chryzopras, jantar, jaspis, labradorit, lapis lazuli, křišťál, měsíční kámen, obsidián, opalit, safír, sodalit, sugilit, topaz (modrý), tyrkenit.

Nejzásadněji je pak ovlivňují následující:

  • Ametyst: může pomoci Vodnářům nalézt klid a harmonii ve své kreativní mysli, zároveň podporujíc jejich schopnost řešit problémy s chladnou hlavou.
  • Achát: je ideálním minerálem pro Vodnáře. S nekonečným spektrem odstínů a schopností vést do hlubin, přináší jim nekonečné množství léčivé energie. Pro tyto jednotlivce zvyšuje sebedůvěru, zlepšuje analytické schopnosti při řešení problémů a pomáhá udržet spojení s realitou.
  • Jaspis: udržuje Vodnáře pevně na zemi, i když se jejich myšlenky vznášejí ve výšinách. Pro ty, co pociťují vyhoření, přináší novou sílu a podporuje soustředěnost a emocionální stabilitu. Spirituálně zvyšuje životní energii a čistí základní čakry.
  • Tyrkenit: v jemných odstínech modré a zelené poskytuje Vodnářům jasnou mysl a zdokonaluje jejich jemný komunikační styl. Tato barva je ideální pro Vodnáře, spojené s krční čakrou, a dokáže zmírnit dýchací potíže a podporovat hluboké dýchání. Přináší klid, vyrovnanost a posiluje komunikační vazby.

logo-predel-2

Zpět do obchodu